INSTÄLLT
Assi El Hallani

23-04-30 20:00 Cirkus, Stockholm
ca. 3 h
18 år

Inställt event! Assi El Hallani är en libanesisk sångare, låtskrivare och kompositör som är känd för sin romantiska och melodiska musik.

Organizer
MA production AB
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning

INSTÄLLT

Assi El Hallani är en libanesisk sångare, låtskrivare och kompositör som är känd för sin romantiska och melodiska musik. Han är allmänt känd för att vara en av de bästa sångarna i arabvärlden. Han har släppt flera album genom åren och samarbetat med många andra artister.

Arrangör: Karabet Events AB
Längd: Ca 3h inkl pauser
Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table