Awa Manneh with Blacknuss
Sounds Like Me
20 years celebration

23-06-03 20:00 Livemodern, Stockholm
ca. 90 min
18 år

Sedan releasen av Sounds Like Me har Awa släppt musik och turnerat i Europa tillsammans med bl a Blacknuss och house-duon Tyken. Musiken är främst grundad i Soulen och R&B men kan ta olika former av uttryck. Den gemensamma nämnaren definieras främst av hennes röst och texter som vill komma nära och berätta en historia.

Organizer
Cirkus Arena & Restaurang

Det har gått 20 år sedan Awa Manneh släppte sitt fantastiska debutalbum Sounds Like Me, innehållande låtar som glimrande Behind Schedule (Can I get a witness) och Hip Hop Ballad, bara för att nämna några.

Albumet fick stor uppmärksamhet och blev nominerad till både en Grammis och en Rockbjörn och den här kvällen sätter denna samling låtar i fokus.
Vi kommer att tas med på en resa, in i en ljudkapsel som fångar essensen av plattan och dess uppkomst i nya och gamla tolkningar.
Ikväll backas Awa av det välkända bandet Blacknuss och det kommer även att dyka upp en del hemliga gäster.

Missa inte denna unika musikupplevelse!

 

Barplats – entré från kl 19:30
Menyplats – meny serveras från kl 18:00

 

Cirkus restaurang är handikappanpassad och bokas som ordinarie biljett.MAT OCH DRYCK

Om man valt att köpa en Sittplats inkl meny vid bord serveras huvudrätten innan föreställningen startar.
Vid köp av ståplats i baren kan man köpa enklare tilltugg men är inte garanterad sittplats. Kom i god tid.


 

OM LIVEMODERN

Livemodern är en ny kulturscen i restaurangen på Cirkus på Djurgården. Det blir ett mångsidigt utbud av tänkvärd, utmanande, udda och överraskande programpunkter. Innehållet består av allt från samtal och performance till konserter och dragshows.

 

Cirkus restaurang

Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt i samband med föreställningen, givetvis även ett vegetariskt alternativ. Cirkus restaurang är en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table