BAO på Cirkus

24-06-11 19:00 Cirkus, Stockholm
ca 2 h
13 år

Välkommen till ”En kväll på Cirkus med Benny Anderssons Orkester!

Organizer
All Things Live
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

En efterlängtad återkomst av Benny Anderssons Orkester med Helen Sjöholm och Tommy Körberg på Cirkus i Stockholm tisdag den 11 juni. Det är fem år sedan BAO senast bjöd upp till dans och nu blir det äntligen ett nytt tillfälle. En enda konsert, som filmas av SVT.

Sedan 2001 har BAO spelat in närmare 100 originalkompositioner av Benny, mestadels med text av Björn Ulvaeus.
Med sin medhavda dansbana med kulörta lyktor har de rest runt i sommarsverige och bjudit upp till dans – från Helsingborg i söder till Piteå i norr. De har givit ut 10 album. De har legat på Svensktoppen med många av sina hits, bla Du Är Min Man/Vår Sista Dans/Fait Accompli, och tilldelats fyra Grammisar. Allt genomsyrat av deras gemensamma nämnare – SPELGLÄDJE!!

Välkommen till ”En kväll på Cirkus med Benny Anderssons Orkester”

Längd: 2 h
Arrangör: All things Live
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table