Bassem Youssef
The Middle Beast Tour

24-04-25 19:30 Cirkus, Stockholm
ca. 90 min
13 år

Bassems stand-up show som är live, blandar sömlöst hans politiska åsikter, berättelser och erfarenheter från sin tid i Egypten och USA.

Organizer
A Comic Soul & Shownight
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Känd som ”Jon Stewart från Arabvärlden” fick Bassem Youssef berömmelse under den egyptiska revolutionen 2011 som värd för Al Bernameg, det första politiska satiriska nyhetsprogrammet i Mellanöstern. Det som började som 5-minuters avsnitt på YouTube utvecklades till den mest sedda showen i regionen, med över 40 miljoner tittare varje vecka.

Bassems stand-up show som är live, blandar sömlöst hans politiska åsikter, berättelser och erfarenheter från sin tid i Egypten och USA. Hans extraordinära förmåga att balansera komedi och kommentarer, behandla allvarliga frågor med humor och vitsar men också ta upp ämnen med allt från invandring och censur till den aktuella situationen för global politik. Hans komedi lovar alltid att få publiken att engagera sig i tankeväckande reflektioner. Detta är en repris från förra året för dem som deltog.

I ett nyligen viralt ögonblick, engagerade Bassem sig i en utbyte med Piers Morgan, och intervjuerna blev det mest sedda segmentet på Piers Morgan Uncensored show. Med mer än 21 miljoner visningar på YouTube inom några dagar efter uppladdningen kraschade inte samtalet inte bara internet utan satte också igång en global dialog om de aktuella dynamikerna i Mellanöstern som denna turné kommer att adressera.

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table