Beth Hart

24-06-16 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Grammy-nominerade Beth Hart återvänder till Sverige i sommar!

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Grammy-nominerade Beth Hart är känd som en av sin generations mest begåvade sångerskor. Hon har sålt slut arenor över hela världen, toppat Billboard-listorna sex gånger och placerats på en rad topp 10-listor över hela Europa. I sommar återvänder hon äntligen till Sverige – den här gången till Cirkus i Stockholm den 16 juni!

Biljetter släpps den 8 december klockan 10:00 via LiveNation.se
Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar den 7 december klockan 10:00.

Beth Hart är hur verklig som helst. I en musikindustri full av glansig produktion och airbrushed fotograferingar är det här en artist som kastar ifrån sig alla sina kort, delar med sig av sina mörkaste hemligheter och bjuder in dig att följa med henne på resan.

Nya fans kanske känner till Hart som den allterövrande globala ikonen, kallad ”extraordinary” av The Times och ”daring, brooding and angry” av The Guardian. Men för att verkligen förstå hennes berg-och-dalbana behöver du bara läsa texterna i albumet ”War In My Mind” från 2019.

Den Grammy-nominerade kraftfulla sångerskan tog på sig ett av sina mest djupgående åtaganden hittills genom att kanalisera Robert Plants legendariska röst på ”A Tribute To Led Zeppelin”. Albumet på nio spår lyfter musikaliska spektrum som Led Zeppelin verkade i.

Hennes senaste album “War In My Mind” och den otrolig Led Zeppelin-hyllningen som följde, har hyllats unisont och resulterat i flera slutsålda shower. Men som sångerskan påminner oss om har hennes liv alltid rört sig i cykler – ”things get good then go to crap, get to good then go to crap” – och det är i dessa ytterligheter som många av hennes bästa låtar föds.

 

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0771 70 70 70 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table