Björn Rosenström
En show som är sådär.....

19-12-20 20:30 Cirkus
ca 2,5 h
Rek. ålder från 18 år

Björn Rosenström är juristen som i slutet på nittiotalet sadlade om till artist efter att han utan vare sig skivbolag eller marknadsföring gjort succé med sitt egenhändigt hopsnickrade och numera kultförklarade album ”Låtar som är sådär…..”.

Organizer
Rosenström Musik
Ticket Office
Öppen från 18:00
Bar & Restaurant
Öppen från 18:00
Köp biljetter
Med låtar som Lennart, Lurad, Ragnar, Gunilla, Egon och inte minst Raggarrock (Pojkarna som busar) tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.
Sju fullängdsalbum och ett par samlingsalbum har hunnits med sedan starten.
Med sina klassiska allsångshits bjuder Björn och Det Jävla Bandet alltid på fantastisk stämning och ett rejält party. Programmet ramas kvällen till ära in av en Peter Siepen i högform som bjuder på både förfest och efterfest i samband med konserten.
Kvällen på Cirkus kommer bli något ni sent ska glömma. Häng med på årets skönaste fest innan det blir dags att checka in julen på allvar!
FÖRFEST MED PETER SIEPEN kl 20.30
BJÖRN ROSENSTRÖM kl 21.30
EFTERFEST MED PETER SIEPEN i Cirkus Restaurang från ca 23.00
MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa till en meny-biljett. Då intar ni er middag från 18.00 i vår restaurang innan föreställningen.  Här kan du se menyn för detta evenemang:

Varmrätt Vegetarisk:
Rotselleri, ostronskivling & soyamajonnäs
Varmrätt Kött:
Rödvinsbräserad oxkind, västerbottenspuré,  stekt lök & saltgurka
Varmrätt Fisk:
Bakad röding, chevrékräm, rödbetor & pistagenötter
Pris: 225kr/person
Book a table