Blåljusgalan 2019

19-05-04 20:00 Cirkus
1,5h
13 år

INSTÄLLT! Evenemanget är inställt. Mer information om återlösen av biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp. Välkommen till Blåljusgalan 2019 (Öppet för allmänheten). Lördagen den 4 Maj på Cirkus i Stockholm viker vi för alla våra hjältar som 24/7 arbetar för våra medmänniskors välmående och säkerhet.

Organizer
Stiftelsen Blåljus i samverkan med Zonny och Brandmännens cancerfond
Ticket Office
ÖPPEN FRÅN 13.00
Bar & Restaurant
ÖPPEN FRÅN 11.00

BLÅLJUSDAGEN & BLÅLJUSGALAN 2019

Välkommen till Blåljusdagen och Blåljusgalan 2019. (Öppet för allmänheten)

Detta event är helt ideellt och arrangeras av Föreningen Blåljusgalan med huvudmän från Stiftelserna Zonny, Blåljus i Samverkan och Brandmännens Cancerfond. Allt eventuellt överskott fördelas mellan stiftelserna, som i sin tur används för stiftelsernas välgörande arbete.

Lördagen den 4 Maj på Cirkus i Stockholm viker vi för alla våra hjältar som 24/7 arbetar för våra medmänniskors välmående och säkerhet. Vi enar, samverkar och hyllar de viktiga samhällsfunktionerna Sveriges Blåljuskår utgör. Tillsammans med vår Blåljusmaskot Zonny fyller vi dagen med aktiviteter för både vuxna och barn.

PROGRAM

Blåljusdagen Kl 11-15 (Fritt inträde och öppet för allmänheten)

Här får du möjligheten att träffa rekryterare från Polis, Räddningstjänst och Ambulanssjukvård. Leverantörer av utrustning till Blåljuskårerna visar upp sina produkter. SOS Alarm är på plats med olika aktiviteter för både barn och vuxna. På scenen underhåller Flamman & Lågan tillsammans med maskoten Zonny. Veteranbilar och de senaste Blåljusfordonen står uppställda tillsammans med Blåljuspersonal från förr och nu.

Blåljusparaden

Kl 13 startar Blåljusparaden från Kungsträdgården. Blåljusfordon från förr och nu rullar via Strömgatan – Kungsträdgårdsgatan – Hamngatan – Strandvägen – Djurgårdsvägen tillsammans med underhållning av säckpipor och trummor. Paraden avslutas utanför Cirkus.

Blåljusgalan Kl 20-21.30

Välkommen till Blåljusgalan 2019. 

Lördagen den 4 Maj på Cirkus i Stockholm viker vi för alla våra hjältar som 24/7 arbetar för våra medmänniskors välmående och säkerhet. Vi enar, samverkar och hyllar de viktiga samhällsfunktionerna Sveriges Blåljuskår utgör. Tillsammans med Zonny hyllar vi Blåljuskollegor och eldsjälar som arbetar för utsatta barn och ungdomar. Förebered dig för en färgsprakande kväll med utmärkelser och underhållning av vår konferencier Mark Levengood tillsammans med kända artister.

Efterfesten Kl 21.30-01.00

Vi avslutar hela eventet med en efterfest där blåljuskollegor umgås och samverkar efter den intensiva dagen och kvällen. Anmälan till efterfesten gör du genom att Swisha 50:- till Swish 123 447 29 40 eller Bankgiro 5349-9612märk din betalning med ditt biljettnummer. 

OBS! Endast biljettinnehavare till Blåljusgalan kan köpa biljett till efterfesten.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table