Blåljusgalan 2020
INSTÄLLT

20-05-17 20:00 Cirkus
1,5h
13 år

INSTÄLLT! Evenemanget är inställt. Mer information om återlösen av biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.   Söndagen den 17:e maj 2020 presenterar vi Blåljusgalan på Cirkus i Stockholm. Vi viker kvällen för alla våra hjältar som 24/7 arbetar för våra medmänniskors välmående och säkerhet

Organizer
Stiftelsen Blåljus i samverkan med Zonny och Brandmännens cancerfond
Ticket Office
ÖPPEN FRÅN 14.00
Bar & Restaurant
ÖPPEN FRÅN 12.00
Köp biljetter

Det blir en färgsprakande föreställning på Cirkus med Sveriges artistelit. Blåljusgalan kommer under galan dela ut priser inom olika kategorier för insatser inom blåljus och för arbetet med barn under året 2019. Vi kommer att hedra de som längre inte finns kvar. Det blir en helkväll som kommer att beröra alla sinnen och känslor. En föreställning för alla med fokus på musik.

 

Syftet med Blåljusgalan är att belysa och hedra blåljusyrkena och visa vår uppskattning till de som kommer när nöden är som störst. Genom stiftelserna bakom Blåljusgalan och deras arbete kan vi stödja och rädda de som räddar dig och de barn som drabbas av olyckor. Vi enar, samverkar och hyllar de viktiga samhällsfunktionerna Sveriges Blåljuskår utgör.

 

Blåljusgalan 2020 är helt ideellt och arrangeras av Föreningen Blåljusgalan med huvudmän från: Stiftelsen Blåljus i samverkan, Stiftelsen Zonny och Brandmännens Cancerfond.

 

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table