Brunch à la Cirkus

22-02-26 12:00 Cirkus Restaurang
18

Nu smäller Cirkus upp portarna igen med en once in a life time dagsfest och brunch i sann Cirkus anda. Under dagsfesten står våra vänner Günther och Miss Inga för underhållningen. Vi har även bjudit in Stockholms bästa DJ – Alexie Divello.

Nu smäller Cirkus upp portarna igen och det finns inget annat sätt att göra det på än en once in a life time dagsfest med brunch i sann Cirkus anda. Och vad är en fest på Cirkus utan gäster som håller i gång festen? Vi har därför bjudit in den lika glamorösa som provocerande Miss Inga och den singel aktuella Günther. Vi gästas även av Stockholms bästa DJ -Alexie Divello som kommer att hålla igång dansgolvet.

Vi fyller baren med allt ifrån champagne till brunchcocktails. Är ni sugna på att dricka något snabbt så kommer det självklart finnas shots så att det räcker och blir över. Brunchen kommer bestå av flera serveringar med många olika rätter som är inspirerade av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. För att leverera en dagsfest i toppklass har vi dammat av högtalarna och putsat dansgolvet. För att era glas och tallrikar inte ska eka tomma kommer vår personal ta på sig de snabbaste skorna i stan.

Miss Inga får äran att vara festens värdinna. I Miss Ingas närvaro får man inte vara finkänslig – när hon är på besök så vet vi att festen inte blir rumsren. För att Miss Inga inte ska känna sig ensam får hon sällskap av Stockholms bästa DJ – Alexie Divello. Han har förberett sig för att hålla dansgolvet i gång under hela festen med de låtar som vi alla längtat efter att dansa till. När maten är uppäten och vi kommer in i den andra andningen gör Günther entré på scen. Har vi tur varvar han sin nya musik tillsammans med de gamla hitsen som vi alla älskar. Vi är övertygade om att vi tillsammans med våra kompisar kommer att leverera en fest i sann Cirkus anda som vi alla sent kommer att glömma.

Passa på att köpa biljetter till årets fest innan de tar slut. I och med att dagsfesten med brunch hålls i Cirkus restaurang finns det ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Som vi säger på Cirkus ”Kindness is everything”, passa därför på att bjuda med dina vänner på Brunch à la Cirkus. En fest ni inte vill missa!

Öppettider: 12:00-18:00, viktigt att ni anger rätt ankomsttid vid bokning
Biljett ink brunch 645 kr
Åldersgräns: 18 år

https://www.instagram.com/gunthastic/
http://www.missinga.nu/

Book a table