Cabaret Taube

19-05-24 19:00 Lilla Cirkus
2,5h inkl paus

Föreställningen ”Cabaret Taube” gjorde succé på anrika Gröna Lund-teatern tidigare i år. Publiken var i extas över denna intima, specialkomponerade föreställning. Nu kan vi meddela att alla som missade detta tillfälle får en ny chans att uppleva”100 år med Evert Taube på Stockholmsscener”på Lilla Cirkus, Cirkus i Stockholm.

Organizer
Sverigedagarna AB
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
Köp biljetter

2019 är det hundra år sedan Evert Taube debuterade som scenartist i Stockholm på den legendariska Cabaret Läderlappen. I den unika jubileumsföreställningen ”Cabaret Taube” får publiken följa med på en svindlande nöjesseglats, från Läderlappen, via Gyldene Freden till andra typiska Taube-scener, innan vi lägger till vid nationalskaldens egen parnass ute på Djurgården: Gröna Lund. Den hissnande seglatsen kantas av såväl kända som mindre kända Taube-visor och som spirituell konferencier och ciceron fungerar Taube-forskaren David Anthin.

På Cirkus kan allt hända i denna exklusiva jubileumsföreställning. För detta borgar inte minst den musikaliskt mångfacetterade ensemblen med Monica Dominique, Carl-Axel Dominique, Maria Lindström och Martin Bagge. Skådespelaren, regissören och f.d. teaterdirektören Lars Göran Carlson har också lovat att komma med spontana infall – helt i linje med en kabaré-föreställning i Taubes anda.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table