Chance Peña

24-10-29 19:30 Nya Cirkus, Stockholm
ca 2,5 timmar
13 år

Stjärnskottet Chance Peña kommer till Sverige och Nya Cirkus i höst för en magisk kväll!

Organizer
FKP Scorpio
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Den 24-åriga singer-songwritern kan vara en av de yngsta veteranerna inom musikindustrin du någonsin kommer att uppleva – en folksångare och producent som har spelat och skrivit låtar i nästan ett decennium.

Peña började som låtskrivare efter att ha tävlat i The Voice som 15-åring och har sedan dess finslipat ett sound som är både ohämmat och fyllt av känslomässigt djup. Det har lett honom till bland annat ett förlagskontrakt vid en otroligt ung ålder samt en låt som han fick äran att skriva med ingen mindre än John Legend som i sin tur gav honom en guldskiva.

Efter flera år i branschen har han verkligen tagit sin plats i våra öron och spellistor med sina djupa och tidlösa låtar. Med senaste släppet av singeln ”the mountain of you” har han tydligt visat att han är en artist vi kommer få otrolig musik av under lång tid framåt. Singeln har streamats över 157 miljoner gånger världen över, placerat sig på hela tre Billboard-listor och fått stöd av BBC:s Jack Saunders. Släppet markerade ännu en milstolpe i vad som redan har varit en banbrytande tid för artisten. Peñas singel ”In My Room”, från hans ”Lovers to Strangers” EP, har fått imponerande 310,7 miljoner streams, tillsammans med häpnadsväckande 5 miljarder visningar på TikTok, vilket har inspirerat till över 2 miljoner videoskapelser.

Med detta och med pirr i kroppen får vi äran att se honom live på Cirkus scen den 29 oktober!

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table