Change Makers Day
Free yourself
Free The Children
Change the World

23-10-01 08:30 Cirkus, Stockholm
ca. 7h

Välkommen till en magisk heldag på Cirkus där du kommer utveckla ditt självledarskap, få mer tillit och mod.

Organizer
Change Makers The Movement
Köp biljetter

Vi lovar dig massiv inspiration, nya insikter och ny handlingskraft. Du kommer att bli varse om dina oanade möjligheter du har inom dig och hur du kan agera utifrån dem.

Vi lever i en värld där många känner sig otrygga, där förändring sker snabbare och snabbare mot en framtid som är mycket oförutsägbar. Den psykiska ohälsan ökar och många av de system vi förr förlitat oss på faller sönder. Nu är det dags att gå samman och skapa en mänskligare värld med gemensamma värdegrunder där vi agerar från hjärtat och förstår att vi alla hör ihop. DU behövs!

Allt överskott från Change Makers Day kommer att doneras till verksamheten Operation Underground Railroad, som fritar barn och kvinnor från kidnappning och trafficking runt om i hela världen. De har fritagit över 7000 barn och agerar just nu i 40 länder runt om i världen.  De har en dialog med Sveriges regering just nu och vårt hopp är att de kan hjälpa till även här.

Du är välkommen att läsa mer om dagen Change Makers Day på vår sida

https://changemakersthemovement.com/cirkus/

Arrangör: Change Makers The Movement

Längd: 7h
Paus: 2 st pauser på totalt 1,45h

Rullstolsplats bokas på 077 170 70 70 eller via tickets@cirkus.se

LUNCHMENY

Till Change Makers Day kan du köpa till en lunchmeny till din biljett.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar dagens lunchmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table