Christmas Night 2021

21-12-22 19:00 Cirkus
2,5h inkl paus
rek. 13 år

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats till den mailadress som användes i samband med biljettköp. Christmas Night har blivit en jultradition att räkna med och så även i år! Det blir kära återseenden och fantastiska nykomlingar i Christmas Night 2021

Organizer
Krall Entertainment & Sangré Event
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppet från 17:00
Köp biljetter

Christmas Night har blivit en jultradition att räkna med och så även 2021! Det blir kära återseenden och fantastiska nykomlingar – för vad sägs om 2019’s klarast lysande stjärna Wiktoria? Eller underbara Sonja Aldén som äntligen gör comeback på Christmas Night-scenen igen? Där ser vi även för första gången en av Sveriges bästa musikalröster Bruno Mitsogiannis samt ingen mindre än Queen-hyllande Johan Boding.

Du kommer bjudas på en uppladdning inför julen du sent ska glömma, med klassiska jullåtar, stämningsfull sång och vackert arrangerad musik. Allt uppbackat av våra eminenta musiker och levererat med högsta kvalité, inlindat i värme, skratt och en närhet som är kanske viktigare just nu än någonsin tidigare. Så missa inte det bästa julen 2021 har att erbjuda – Christmas Night!

 

Rullstolsplats bokas genom Cirkus på tel. 08-660 10 20 alt mail: biljettkassan@cirkus.se

 

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table