Christopher

24-11-05 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Christopher återvänder till Sverige!

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Efter en slutsåld spelning på Nalen förra året är danska stjärnskottet Christopher tillbaka i Sverige för tre spelningar. Den 5 november intar han Cirkus i Stockholm, den 7 november Mejeriet i Lund och sist men inte minst Trädgår’n i Göteborg den 8 november.

Biljettsläpp fredag 26 april klockan 10:00 via LiveNation.se!
Som medlem på Livenation.se har du tillgång till ett förköpserbjudande som startar 25 april 08:00.

Christophers resa började när han imponerade skivbolagscheferna på EMI Records/Parlophone med sina oinspelade låtar vid 19 års ålder, vilket resulterade i ett skivkontrakt. Trots den blygsamhet som präglar den danska kulturen stack Christopher ut med sin talang, sin drivkraft och sitt smittande leende. Christophers resa har kännetecknats av att överträffa förväntningarna och vinna flera prestigefyllda priser. Hans musikaliska talang har gett honom över 3 miljarder streams över hela världen.

Den danske sångaren och skådespelaren gjorde en fängslande debut i filmvärlden med huvudrollen i Netflix-produktionen ”A Beautiful Life.” Christopher komponerade även och framförde det mycket populära soundtracket för filmen. När ”A Beautiful Life” hade premiär globalt på Netflix steg den snabbt till att bli den #1 filmen på plattformen, vilket resulterade i kritikerhyllningar och listplaceringar i länder över hela världen. Under 2024 kommer han att släppa ny musik med singeln ”ONE” som släpps den 26 april, och han kommer att vara tillbaka på turné och spela på ännu större arenor och festivaler i många europeiska länder samt Sydkorea.

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table