Corite Night

19-12-14 21:00 Cirkus Restaurang
18 år

Börja lördagskvällen på Djurgården! Den 14 december bjuder Cirkus och Corite in till fest med live-akter och DJ:s.

Organizer
Cirkus & Corite
Fri entré! OSA här för att säkra din plats.

MAYDAR

Maydar är en independent, Stockholmsbaserad artist med rötter i Italien och Irland. Hennes artisteri är en unik kombination av attityd och skörhet och musiken består av pop och rnb som hon i allra högsta grad satt sin personliga prägel på.

Hennes singlar ”TAXI” och ”Sweet Talk” har spelats flitigt både i P3 och P5 Stockholm och hennes musik har streamats över 900 000 gånger på Spotify. Musikguiden i P3 utnämnde även hennes låt ‘TAXI’ till en av de 50 bästa låtarna från 2018.
Maydar släppte i år sin Debut EP ”Fool Me Twice”, och planerar nästa singelsläpp av ”Rinse & Repeat” tillsammans med Corite 2020.

Luana Kiara

En stark kvinnlig Urban Pop-artist som inte är rädd för att säga vad hon tycker, nu aktuell med singeln ”Half Black”, där hon berättar om hur det är att aldrig passa in någonstans men samtidigt passa in överallt. Den tidigare singeln ”Trigger” handlade om hennes absolut djupaste sorg, och i ”Half black” låter hon oss alla veta att man inte vill bli hennes ovän.

GROUNDSTROEM

Groundstroem, artist och låtskrivare gör sitt första liveframträdande någonsin. Debutsingeln ”Sunset Trouble”, finansierad av fans via Corite. Med artistens övertygande röst kombinerad av låtens råa R & B / Pop-ljud och fängslande melodi, fastnar den oundvikligen på din hjärna. Det lämnar dig definitivt nyfiken att höra vad som kommer från artisten 2020.

DJ Hellberg

Med över en halv miljon lyssnare i månaden och miljontals streamade låtar med fans över hela världen, har Hellberg blivit ett välkänt namn i EDM-genren. Hellberg blev upptäckt 2018 och signades då till Columbia records/Sony Music. Hellberg inspireras av giganterna Avicii, Alesso, och Swedish House Mafia. Den senaste singeln ‘Punching in the Dark’ var ett samarbete med världsstjärnan Aloe Blacc, som har fått stor uppmärksamhet.

21.00–01.00
Fri entré!
Åldersgräns 18 år

Om Corite

Corite är plattformen för musikälskare, där man kan investera i musik man älskar och sedan dela på intäkterna när den streamar på Spotify och Apple Music. På så vis spelar fansen en viktig del i låtreleasen från idé till släpp. Tillsammans med Cirkus vill vi väcka liv i livescenen och främja ny musik i alla genrer.

Book a table