Daniel Norgren

24-08-04 20:00 Cirkus, Stockholm
75-100 min
13 år

Daniel Norgren på Cirkus den 4 augusti 2024.

Organizer
Superpuma Records AB
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Intima och isolerade framträdanden med ny live-konfiguration av Daniel Norgren på piano och gitarr med Anders Rane på tangenter.

Musiken av Daniel Norgren speglar hans omgivning och förmåga att fånga intima ögonblick och känslor. Framträdanden som kännetecknas av en fängslande närvaro och liveutvecklingen av hans katalog av låtar.

Genom att följa sin magkänsla fortsätter Daniel Norgren att bygga en hängiven publik som resonerar med hans ärliga och introspektiva inställning till låtskrivande och framförande.

I nästan två decennier har Daniel Norgren arbetat självständigt och exklusivt genom Östra Frölunda-baserade Superpuma Records. Senast bidragit med all musik till filmen ”The Eight Mountains” från 2022. Baserad på romanen av Paolo Cognetti, berättar filmen historien om vänskap, kärlek och självupptäckt mitt i de italienska alpernas hisnande landskap.

Norgrens musikaliska bidrag till filmen bidrar till att skapa en stämningsfull och känslomässig bakgrund för narrativet. Att ta in världsomspännande framgångar och utmärkelser; vinnare av Crystal Pine Award för ’Bästa användning av musik’ vid International Sound & Film Music Awards och vinnare av bästa bild, bästa anpassade manus och bästa film vid Italiens 68:e David di Donatello Awards.

 

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0771 70 70 70 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table