Drew Lynch

24-06-16 20:00 Nya Cirkus, Stockholm
13 år

KOMIKERN DREW LYNCH KOMMER TILL SVERIGE 2024

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Drew Lynch kommer till Cirkus i Stockholm den 16 juni 2024! Den amerikanska komikern, som gjorde debut i America’s Got Talent 2015, har charmat publik världen över med sin självironi och avsmittande skratt, där han driver om både popkultur och sig själv. Nu ska han ut på turné och besöker Stockholm och Cirkus! 

Biljetter släpps fredag 29 september kl. 10:00 via LiveNation.se 

Förköpserbjudande för LiveNations medlemmar startar onsdag 27 september kl. 11:00 och är tillgängligt fram till ordinarie biljettsläpp. Bli medlem via LiveNation.se! 

Drew slog igenom 2015 när han kom på andra plats i America’s Got Talent. En resa som startade med en golden buzzer från jurymedlemmen Howie Mandel. Sen dess har han blivit ett välkänt namn inom stand up, inte minst via sina humorklipp och live streams. På sin YouTube-kanal med över 2 miljoner prenumeranter delar han bland annat med sig om sin vardag med tjänstehunden Stella, genom succéserien Dog Vlog.  

Mycket har hänt sedan hans karriär tog fart, idag har Drew miljontals följare på sociala medier och har även turnerat världen över nonstop inför slutsålda publiker. I februari 2023 släppte Drew sin andra YouTube-special ”And These Are Jokes” som snabbt gick viralt. Han hade även en återkommande roll i sista säsongen av IFC:s succéserie Maronoch har gästat Conan O’Briens talkshow. Som en favorit i poddvärlden har Drew gästat flera framgångsrika podcasts, där han ger sin unika syn på allt från popkultur och nyhetsrubriker till livet som en resande komiker.

 

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0776 70 77 77 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se


 

NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table