Emil Jensen
Än susar skogen

22-10-26 19:30 Cirkus, Stockholm
2h och 15min inkl paus
13 år

Efter sommarens succé med Cykelturnén är det dags för tågturné med den nya föreställningen "Än susar skogen". Nu med orkester och med Vera Vinter & Hanna Ekström som förband.

Organizer
United Stage
Köp biljetter

Emil Jensen gjorde en av sommarens mest uppmärksammade och hyllade turnéer när han gick från ord till handling och genomförde hela sin sommarturné per cykel – 400 mil och 37 spelningar runt om i Sverige. Varje meter per cykel, som en personlig och konkret manifestation för klimatet. Nu i höst blir det tåget från Malmö i söder till Umeå i norr med nya föreställningen ”Än susar skogen” om biologisk mångfald och det snillrika livet på jorden.

– Bland alla larmrapporter behöver vi en påminnelserapport om det fantastiska liv vi har, om den planet som vi så gärna vill ha kvar, så vi inte glömmer vad det är vi kämpar för. Detta är min hyllning till alla livsformer som inte har någon röst, till alla som ännu inte fötts, säger Emil själv om föreställningen.

Emil har rosats för sina Sommarprat och Vinterprat i radio och hans liveframträdanden har beskrivits som just sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga berättelser, lyrik och komik.

Det blir helaftonsföreställning i två akter om träden, haven, floderna, svamparna och människodjuret. – Min förhoppning är att gjuta lite mod, tröst och handlingskraft i en mörk tid. När pandemier, krig och klimatkriser avlöser varandra är det viktigare än någonsin att våga tänka långsiktigt och agera nu. Miljöengagemanget har gått som en grön tråd genom Emils liv som både artist och aktivist.

 

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table