Europe
40th Anniversary Tour

Cirkus, Stockholm
13 år

I år är det 40 år sedan de svenska rockikonerna Europe släppte sitt självbetitlade debutalbum och för att fira åker bandet ut på turné i höst!

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
DATUM

I år är det 40 år sedan de svenska rockikonerna Europe släppte sitt självbetitlade debutalbum och för att fira åker bandet ut på turné i höst! Den 9 oktober återvänder bandet till hemmaplan för en spelning på Cirkus i Stockholm.

Europe har sålt miljontals med album och legendariska “The Final Countdown” nådde en förstaplacering i 25 länder 1986. Bandet tog emot ett pris från YouTube förra året för det första svenska bandet någonsin att få en miljard(!) visningar på en låt.

“Time-Capsule”-turnén kommer att bestå av 18 konserter i Schweiz, Italien, Tyskland, Norge, Sverige, Frankrike, Nederländerna och Storbritannien. Inklusive två kvällar på berömda London Palladium. Dessa jubileumskonserter kommer att bestå av gamla hits, bandets mindre kända låtar och fanfavoriter från alla deras 11 studioalbum.

Joey Tempest hälsar:
Thanks to you guys out there – we are honoured to still be here today, making records and touring the world. 40 years ago we had that dream and here we are 11 albums later.  We look forward to seeing you all in September and October for this very special tour!

Arrangör: Live Nation
Åldersgräns: 13 år på grund av ljudvolym

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table