Flippa inte här XL

Cirkus, Stockholm
ca. 2h
15 år även i målsmans sällskap

Förbered er på en kväll där kulturer möts, hemliga gästartister dyker upp, mycket igenkänning och interaktion med publiken.

Organizer
All Things Live
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
DATUM
2024-05-25
17:00
lördag
2024-05-25
21:00
lördag

Våren 2023 såg föreställningen “Flippa inte här” dagens ljus för första gången – två utsålda föreställningar som sedan växte och blev en succéartad, slutsåld turné. Nu lägger Filip Dikmen, Kaeli Abdi och massa hemliga gästartister ytterligare en växel och bjuder på ett uppgraderat avslut med extra allt den 25 maj på Cirkus i Stockholm.

Förbered er på en kväll där kulturer möts, hemliga gästartister dyker upp, mycket igenkänning och interaktion med publiken. Självklart blir det även allvarliga diskussioner, skratt, dans och musik. En fullmatad, uppgraderad och förlängd show – med extra allt.

 

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0771 70 70 70 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table