Från oss alla för varandra

23-02-21 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
75 min
13 år

Bandet Krokodiltårarna gästas av: David Ritschard, Pernilla Andersson, Love Antell och Dolce under kvällen. Konferencier är Johanna Westman.

Organizer
Redin Amusement AB
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Ett evenemang producerat av Amusement.

Bandet Krokodiltårarna gästas av: David Ritschard, Pernilla Andersson, Love Antell och Dolce under kvällen. Konferencier är Johanna Westman.

Tillsammans vill vi med konserten “Från Oss Alla För Varandra” göra Stockholm till en ännu bättre plats där alla som lever här får större möjligheter att utveckla ett bättre liv. Vi vill att fler ska ha ett hem och ett jobb och kunna se sitt eget värde och känna gemenskap. Ikväll kan tusentals i stan inte gå hem för de har inget och det vill vi ändra på. Därför går 40 kr per såld biljett plus allt överskott oavkortat till Stockholms Stadsmission som stöttar människor i utanförskap.

Förställningens längd: ca 75 min.
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas via telefonnummer 0776 70 77 77 eller tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table