Frank Martini – Party of the Century

24-10-05 20:00 Cirkus, Stockholm
ca 6 h
18 år

Århundradets fest!

Organizer
Frank Martini Entertainment
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Fly vardagen, följ med till Frank Martini’s glamorösa 1920-tal och världens största Gatsby-fest!

Efter utsålda evenemang i hela Europa ställer Frank Martini till med turnépremiär för sin helt nya spektakulära show och elegantaste fest någonsin, på Cirkus Arena i Stockholm den 5 oktober.
Under kvällen möter ni, förutom den enastående entertainern Frank Martini och hans orkester The Roaring Twenties, extraordinära showgirls, dansare, nya spännande cirkus-, burlesque- och dragshow-artister samt the queen of swing DJ Miss Martini.

Frank Martin har sedan starten 2019 tagit Europa med storm genom sin outtröttliga energi och festliga show som setts av över 40 000 personer.
Den magnifika Gatsby showen är symbolen för musikalisk glädje, oöverträffat showmanship och framförallt en hyllning till 1920-talet, en era som definierades av obegränsat firande och glädje.
Så låt champagnen flöda som att det inte fanns någon morgondag och omge dig med skönheten och musiken från The Roaring Twenties.

Mingla, dansa, sitt, häng i baren, eller gör kvällen extra lyxig med vårt VIP paket. Hela Cirkus är öppet för Franks fantastiska gäster under hela kvällen!
Klä dig i dina vackraste kläder och kom ihåg, 1920-tal gör det ännu roligare.

”En tidsresa utan motstycke”
”The world’s No 1 Gatsby Party”
”Den festligaste festen jag någonsin varit på”

Mer info om Frank Martini Party of the Century: https://.frankmartini.eu
Program: https://frankmartini.eu/program

Private Balcony finns att köpa för ett sällskap med 1-46 personer för 51 000 kr (privats servering enligt förbeställning i egen loge för sällskapet.) För förfrågan och köp: www.tickets.se

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplats köps som ordinarie biljett då samtliga onumrerade platser är handikappvänliga, undantag VIP-platserna dit man inte kommer med rullstol. En ledsagare medföljer gratis per rullstol.

 

 


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table