FRANK MARTINI
PARTY OF THE CENTURY

24-01-06 20:00 Cirkus, Stockholm
ca 5 h (6 h för VIP)
18 år

Följ med till Frank Martini’s glamorösa 1920-tal och världens största Gatsby-fest!

Organizer
Frank Martini Entertainment
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Efter utsålda evenemang i hela Europa kommer Frank Martini till Cirkus i Stockholm där han bjuder på sin största fest hittills, med en ny, större och lyxigare show än någonsin förut.

För att göra det ännu bättre erbjuder dessutom Cirkus både ett öppet dansgolv framför scenen och onumrerade sittplatser på läktarna. Ni väljer fritt under hela kvällen om ni vill sitta, dansa, mingla eller njuta av bubbel och fantastiska Hendrick’s drinkar i våra barer, som finns både på dansgolvet och ute i foajén.

Möt den enastående entertainern Frank Martini och hans orkester The Roaring Twenties, glamorösa showgirls, fantastiska dansare, spektakulära cirkus, burlesque och dragshow-artister samt the queen of swing DJ Miss Martini.

Så låt champagnen flöda, dansa som att det inte fanns någon morgondag och omge dig med skönheten och musiken omkring dig.
Välkommen till ett oförglömligt Party of the Century!

Private Balcony finns att köpa för ett sällskap med 1-46 personer för 45 000 kr (privats servering enligt förbeställning i egen loge för sällskapet. För förfrågan och köp: tickets@cirkus.se

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplats köps som ordinarie biljett då samtliga onumrerade platser är handikappvänliga, undantag VIP-platserna dit man inte kommer med rullstol.

Tider: 20:00-01:00
Tider för gäster med VIP-biljett: 19:00-01:00

20-21:45 Mingelunderhållning, 21:45- 23:50 show stora scenen.
Efter föreställningen har vi öppet med DJ och mingelunderhållning till kl 01

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table