Giveon

23-05-16 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

GIVEON ÅKER PÅ EUROPATURNÉ I VÅR

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Förra hösten framförde han sitt topplistade debutalbum “Give Or Take” under flera utsålda konserter i USA och Europa och hans elektrifierande konserter på Coachella och Wireless Festival hyllades unisont. I vår åker den GRAMMY-nominerade multiplatina R&B-stjärnan Giveon ut på en efterlängtad Europaturné! Missa inte när Giveon intar Cirkus i Stockholm den 16 maj som en del av hans “Give Or Take Europe Tour”!

Turnén kommer att starta den 2 maj i Manchester innan den rullar vidare till Birmingham och London. Sedan åker Giveon vidare i Europa för konserter i bland annat Paris i Frankrike och Berlin i Tyskland, innan hela turnén avslutas i Stockholm den 16 maj!

När albumet “Give Or Take” släpptes 2022, placerades det på en elfte plats på Billboard 200 och nummer tre på Top R&B/Hip Hop Albums listan. The New York Times korade albumet till ett av “The Best Albums of 2022” och Rolling Stone hyllade det som ett av “100 Best Albums of 2022” och beskrev albumet som “GIVEON’s voice could make a nursery rhyme sound like an intimate ballad. On Give Or Take, GIVEON uses his superpower to cut deeper than ever before, belting stingers as memorable as his one-in-a-million baritone.”. Albumet är nu uppe i över en halv miljard streams och innehåller bland annat platinasingeln “For Tonight”.

Missa inte Giveons turnéavslutning på Cirkus i Stockholm den 16 maj!

Arrangör: Live Nation
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplatser köpes via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table