Guitar Geeks Podcast
7 årsjubileum

23-10-01 19:00 Livemodern, Stockholm
18 år

Guitar Geeks Podcast firar 7 år med livepodd och konsert!

Organizer
Cirkus Arena & Restaurang

Guitar Geeks Podcast firar 7 år med livepodd och konsert!  

Ikväll firar vi att en av Sveriges populäraste musikpoddar fyller sju år i höst. Guitar Geeks har under dessa sju år släppt över 350 avsnitt med intervjuer med allt från världsstjärnor till lokala hjältar och allt däremellan.  

Dagen till ära är det inte grundarna Andreas Rydman och Daniel Kordelius som håller i intervjun utan ingen mindre än Kalle Moraeus! Självklart kommer det att pratas gitarr-nörderi och Daniel och Andreas kommer även att spela en varsin konsert.  

Det kan inte bli något annat än bra och en kväll att minnas.

Medverkande: Andreas Rydman, Daniel Kordelius och Kalle Moraeus

ANDERAS RYDMAN+BAND
Andreas Rydman – Gitarr, Weissenborn, Lap Steel
Jonas Öijvall – Hammond, keys
Jonas Almroth – bas
Hasse Sjölander – trummor

DOMESTIC BUMBLEBEES
Daniel Kordelius – gitarr, sång
Tobas Einestad – bas
Johan Svensson – trummor 

 

Cirkus restaurang är handikappanpassad och bokas som ordinarie biljett.

MAT & DRYCK
Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt i Cirkus restaurang innan föreställningen.

Enklare tilltugg och dryck kan köpas i baren under kvällen.


 

OM LIVEMODERN

Livemodern är en ny kulturscen i restaurangen på Cirkus på Djurgården. Det bjuds på ett mångsidigt utbud av tänkvärd, utmanande, udda och överraskande programpunkter. Innehållet består av allt från samtal och performance till konserter och dragshows.

 

Cirkus restaurang

Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt innan föreställningen, mellan 17.00-18.45. Givetvis finns även vegetariskt alternativ. Cirkus restaurang är ett kreativt och lekfullt kök inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Enklare tilltugg och dryck kan köpas i baren under kvällen.

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Look into this too

At Circus we have a wide selection of concerts, shows, musicals, humor shows and gala. Here are some suggestions for other events you may be interested in.

Book a table