Häxorna i Eastwick
INSTÄLLT!

Cirkus
2 tim, 40 min
Rek 13 år

Föreställningarna av Häxorna i Eastwick 13-14 mars är inställda med anledning av coronaviruset. Alla biljettköpare kommer att kontaktas via den mejladress biljetterna köptes i om vad som gäller inom kort.

Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppet från 17:00
Spelschema

Efter succén med The Phantom of the Opera är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella musikal på Cirkus i Stockholm. Musikalen Häxorna i Eastwick produceras i samarbete med en av världens största musikalproducenter, Cameron Mackintosh, som står bakom succéer som Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Nu har den prisade musikalen uppdaterats och kommer i sin nya version ha premiär i Stockholm den 19 september 2019.

Peter Jöback ser ni i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane (Linda Olsson), ensamstående mamman Alex (Kayo) och övergivna bokälskaren Sukie (Vanna Rosenberg). Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid…

Peter Jöback gjorde världspremiären av Häxorna i Eastwick på West End i London år 2000, då som den unge pojken Michael. Nu tar han i rollen som Darryl, musikalen till Cirkus i Stockholm tillsammans med några av Sveriges bästa skådespelare och artister. Ett kraftfullt äventyr utlovas i denna komiska och storslagna musikal, fylld av mystik, humor och intriger, långt bortom din vildaste fantasi.

Medverkar gör också välkända ansikten som Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Häxorna i Eastwick spelas på Cirkus i Stockholm under hösten 2019.

A Musical Comedy by JOHN DEMPSEY and DANA P ROWE
Svensk översättning: Edward af Sillén och Daniel Réhn

 

MENYBILJETT (tillval i samband med biljettköp)

I samband med musikalen Häxorna i Eastwick har du möjlighet att äta middag i Cirkus nyrenoverade restaurang. Cirkus restaurang vill vara en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Det nya köksteamet leker med smaker och upplägg som överraskar och skapar gastrogasmer både för munnen och ögonen.

Evenemangsmeny Restaurangen 2 rätter (445 kr) & bästa plats i salongen (1 295 kr) 1 740 kr per person

Evenemangsmeny Restaurangen 2 rätter (445 kr) & en parkettbiljett (995 kr) 1 440 kr per person

Premiummeny i Festvåningen

Vill ni unna er ytterligare bokar du vår högklassiga premiummeny i nya och lyxiga festvåningen. Då bjuder vi på ett glas champagne vid ankomst och en speciellt framtagen meny, exklusivt tillträde till bar, entré, garderob, toalett och till och med egen ingång till salongen!

Premiummeny Festvåningen (990 kr) & bästa parkettplats (995 kr) 1 990 kr per person

Ostron
Bakad jordärtskocka
Råbiff med sting
Bakad svamp, lök och tryffel
Mac & Cheese
Dessert och kaffe

Premiummenyn går att köpa från den 2 november 2019. OBS! Menypriset kan variera om menyerna ändras.

À la carte

Om du inte har en menybiljett går det bra att beställa från restaurangens à la carte-meny. Bordsplatserna är begränsade, men vi har fantastiskt trevliga platser i baren där det går utmärkt att äta, dricka och hänga länge!

Book a table