HURULA

22-03-09 20:00 Cirkus
13 år

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats till den 21/1-2022 till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Organizer
LUGER
Ticket Office
Öppnar 2 h innan
Bar & Restaurant
Öppnar 2 h innan
Köp biljetter

Förra veckan nominerades Hurula för ytterligare en Grammis, och strax innan dess avslutade han sin 17 stopp långa höstturné. Turnén efterföljde släppet av det hyllade albumet ”Klass”, och i vår avslutas kapitlet med Hurulas största egna konsert hittills på Cirkus i Stockholm.

Bara några veckor efter att EP:n ”Oss är allt” prisats som Årets rock på Grammisgalan, delade Hurula med sig av ny musik i form av albumet ”Klass” – som även det blivit nominerad i samma kategori inför 2020 års gala. Albumet beskrivs som hans mest personliga album hittills och det blir allt tydligare att Hurula är en av vår tids allra främsta samtidsskildrare, med berättelser som inte alltid får ta plats annars. Med de unisona hyllningarna i ryggen har Hurula befunnit sig på en omfattande Skandinavien-turné under hösten – med totalt 17 stopp i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Nu är det dags att avsluta kapitlet ”Klass” och detta görs med en stor konsert på Cirkus i Stockholm den 15 maj.

Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” som följdes upp av EP:n ”Betongbarn”. År 2016 kom albumet ”Vapen till dom hopplösa” och året därefter ”Oss är allt”. Förutom att släppa musik, har Hurula både byggt upp ett välförtjänt rykte som en av landets starkaste liveakter samt haft både utställningar och släppt en bok med sin konst (Första kretsen).

”Hurulas turnépremiär är lika mycket en urstark konsert som en chans att få känna sig mindre ensam” – Aftonbladet (4/5)

”Vad som knockar en är allvaret, den totala dedikationen. Hurula vann härom veckan rättvist en Grammis som Årets Rock för sin ep Oss är allt från i fjol. Klass är dubbelt så bra.” – Jan Gradvall, Di Weekend (5/5)
Book a table