Interpol

24-10-19 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Det är svårt att komma på ett mer definitivt New York-band än Interpol. Stadens själ liksom vibrerar i bandet melankoliska postpunk och i sångaren Paul Banks fragmentariska betraktelser.

Organizer
Luger
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Det är svårt att komma på ett mer definitivt New York-band än Interpol. Stadens själ liksom vibrerar i bandet melankoliska postpunk och i sångaren Paul Banks fragmentariska betraktelser. Och när den numera ikoniska debuten ’Turn on the Bright Lights’ släpptes 2002 fick hela världen möjligheten att dyka in i detta rika universum. Nästan 25 år har nu passerat och de tre medlemmarna Paul Banks, Daniel Kessler och Sam Fogarino har fortsatt att hängivet, nästan metodiskt, förfina den formel som en gång gjorde dem till ett av världens mest älskade indieband. En resa som sträcker sig över hela sju utmärkta album varav ’The Other Side Of Make-Believe’ från 2022 är det senaste.

Två år efter det explosiva genombrottet med den spektakulära debuten lyckades Interpol med det sällsynta konststycket att göra en uppföljare som var precis lika bra – minst. Den skivan heter ’Antics’ och genomsyras av en konstnärlig självklarhet som är svår att förstå givet de enorma förväntningar som svävade över bandet. 20 år har nu passerat sedan ’Antics’ släpptes, ett jubileum som ska firas genom att New York-trion spelar det hyllade albumet från början till slut. Ett firande som Interpol tar till Cirkus i Stockholm den 19 oktober. Biljetterna släpps fredag 26 april klockan 10.00!

Rullstolsplats bokas via Ticketmasters på telefonnummer 0771-70 70 70 eller via biljettkassan@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table