Kabaret Mlodych Panow

24-09-29 18:00 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 105 min
16 år

En kväll i sällskap med Young Gentlemen's Cabaret blir alltid en lyckad kväll.

Organizer
Agentur Polart
Köp biljetter

Young Gentlemen’s Cabaret består av Robert Korólczyk, Mateusz Banaszkiewicz, Bartek Demczuk och Lukasz Kaczmarczyk. Deras sociala och moraliska humor med en stor dos ironi och distans gör att de inte bara får en bredare och bredare grupp av lojala fans, utan också kritikerhyllningar. Den här kabarén är en berättelse om oss, eller åtminstone om någon vi känner. Om våra frågor och problem. Och det är känt att problem är bäst att skratta åt. Vi inbjuder er hjärtligt att göra det.

Young Gentlemen’s Cabaret påpekar själv att publiken ofta frågar varifrån de får sina idéer till sketcher, och de svarar att de får sina idéer från livet, eftersom det är livet som skriver de bästa manusen.

”Den här föreställningen är det bästa beviset på hur livet kan trassla in oss i absurda och löjliga situationer.

En kväll i sällskap med Young Gentlemen’s Cabaret blir alltid en lyckad kväll. Artisterna kommenterar inte bara verkligheten på ett träffsäkert och roligt sätt, utan framför allt ger de oss alla en paus och bryter oss loss från verkligheten.

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table