Kaizers Orchestra

24-02-28 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Norska sextetten Kaizers Orchestras teatraliska alternativrock bryter språkbarriärerna.

Organizer
United Stage
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Norska sextetten Kaizers Orchestras teatraliska alternativrock bryter språkbarriärerna.
Gruppens återföreningsturné i hemlandet, med hela 56 stopp, sålde slut på mindre än 15 minuter. Det blir tre turboladdade konserter i Sverige. Stockholm, Göteborg och Malmö kommer alla få besök. Det är hög tid för Sverige att hoppa på tåget och uppleva Kaizers Orchestra!

Trots att Kaizers Orchestra sjunger på norska är bandets udda, konceptuellt ambitiösa och triumferande musik gränsöverskridande. En syntes av skandinavisk och östeuropeisk folkmusik, turboladdade med högenergisk blues, indie, metal och rock.

Bandet kommer åka ut på en storslagen turné 2024-2025 med stopp över hela Europa. Under 2023 har samtliga album remastrats och getts ut på vinyl igen.

Bandet bildades år 2000 när bandets sångare, keybordist och trummis hittade varandra när de studerade till musiklärare. Gitaristerna var två gamla barndomsvänner och orginalbasisten hittade de genom en rekomendation i den lokala musikaffären. Debuten skedde på en norsk festival och redanfrån början exploderade publiken i gemensam allsång. När man nu återförenas kan vi lova än större allsång, än större publik och än mer gränsöverskridande show!

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table