Inställt! Katie Melua

20-10-01 19:30 Cirkus
13 år

Prisbelönta artisten Katie Melua åker på en omfattande vinterturné 2020 och kommer äntligen tillbaka till Sverige!

Organizer
Live Nation
Ticket Office
17:00
Bar & Restaurant
17:00
Köp biljetter

Född i den georgiska staden Kutaisi emigrerade Katie och hennes familj till Belfast när hon var 9 år gammal. Hittills har hon släppt sju studioalbum och är en av Storbritanniens bäst säljande kvinnliga artister genom tiderna.

Denna konsert börjar på Katies födelseplats i Georgien med hennes soloversion av folkvisan Tu Asa Turpa Ikavi. Plane Song, framförd med sin bror Zurab Melua, berättar om deras barndom i staden Kutaisi, följt av Belfast, som följer familjens utvandring till Storbritannien där Katies resa till att bli en professionell musiker börjar.

Showen fortsätter och presenterar låtar från Katies sju studioalbum som blivit flerfaldigt prisbelönade, verk av legendariska författare som har inspirerat hennes konst längs vägen, publikfavoriter och berättelser från hennes förflutna.

Med sig har hon sina bandmedlemmar och Gori Women’s Choir – vars kraftfulla och eteriska röster manifesterar en ständig påminnelse om deras hem. Från den blåsiga hösten, den stilla engelska vintern, och så småningom till våren med världen i full blom, tar artisterna på scenen slutligen showen till ett hoppfullt, glatt och optimistiskt slut, med en majestätisk cover på Louis Armstrongs A Wonderful World

Book a table