KSMB & Dogge och Rodde från Latin Kings

24-04-28 18:00 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 2h
13 år

Skit i skitsnacket här är… KSMB & Dogge och Rodde från Latin Kings på gemensam miniturné!

Organizer
Besterman
Köp biljetter

Skit i skitsnacket här är….

KSMB & Dogge och Rodde från Latin Kings på gemensam miniturné

KSMB är, vid sidan av Ebba Grön, Sveriges största och viktigaste punkband. Nu ger de sig åter ut på turné, och den här gången har de med sig hiphoplegendarerna Dogge och Rodde från The Latin Kings som gäster. Två legendariska akter på samma scen Dogge och Rodde från Latin Kings inleder med sina oförglömliga hits sedan är det dags punklegendarerna KSMB. Två av de mest stilbildande banden inom sin genre i en två timmar lång elektrisk konsert.

”Både vi och Latin Kings växte upp längs tunnelbanelinjen Röda linjen. Vi i Skärholmen och Latin Kings i Botkyrka. Vi spelade tillsammans på releasefesten för vår nya platta, och trivdes väldigt bra ihop. Nu tar vi det ett steg till och åker på turné tillsammans” säger Steppan Guiance i KSMB.

KSMB startades 1977 i Stockholmsförorten Skärholmen och kallar sin musik för vrålrock. I början fanns låtar av Sex Pistols och The Clash i repertoaren. Ända från starten har kärnan i bandet varit de två sångarna Michael Alonzo Stephan ”Steppan” Guiance. 1980 gavs deras första album ut och låten ”En slemmig torsk” hamnade på Svensktoppen efter några album och flitigt turnerande tillsammans med band andra Ebba Grön upplöstes KSMB 1982.

2015 återförenades bandet för att spela på en av Sveriges största festivaler, och samma år uppträdde sångarna Steppan och Alonzo med The Hives på den TV-sända välgörenhetsgalan Hela Sverige skramlar. Nu drar KSMB fulla hus över hela Sverige.
Dogge och Rodde från THE LATIN KINGS är tillbaka

Delar av Sveriges största hiphopgrupp genom tiderna är tillbaka, efter Dogges medverkan i Så mycket bättre, och följer med punklegendarerna KSMB på en miniturné i vår. Med alla sina tidlösa klassiker bjuder originalmedlemmarna Dogge Doggelito och Rigo Topaz (som även kallas Rodde) på en oförglömlig show, förstärkta av nytillskotten Tito och Azzan Jaxx.

Showen är en tidsresa inte bara i hiphop-Sverige, utan i hela Sveriges musikhistoria. Dogge och grabbarna har kommit en riktigt lång väg sedan de startade Latin Kings. På CV:t finns nu grammisar, de är invalda i Music Hall of Fame och Dogge har vunnit det prestigefyllda Cornelispriset. Men att uppleva dem live är nog fortfarande det som är störst.

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table