KSMB

24-04-28 18:00 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 2h
13 år

Skit i skitsnacket här är… KSMB!

Organizer
Besterman
Köp biljetter

Skit i skitsnacket här är….

KSMB!

KSMB är, vid sidan av Ebba Grön, Sveriges största och viktigaste punkband.

KSMB startades 1977 i Stockholmsförorten Skärholmen och kallar sin musik för vrålrock. I början fanns låtar av Sex Pistols och The Clash i repertoaren. Ända från starten har kärnan i bandet varit de två sångarna Michael Alonzo Stephan ”Steppan” Guiance. 1980 gavs deras första album ut och låten ”En slemmig torsk” hamnade på Svensktoppen efter några album och flitigt turnerande tillsammans med band andra Ebba Grön upplöstes KSMB 1982.

2015 återförenades bandet för att spela på en av Sveriges största festivaler, och samma år uppträdde sångarna Steppan och Alonzo med The Hives på den TV-sända välgörenhetsgalan Hela Sverige skramlar. Nu drar KSMB fulla hus över hela Sverige.

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

 

Uppdatering 5 april
Dogge avbokad från konserter med KSMB

Konserter med KSMB som huvudattraktion, med Dogge & Rodde från The Latin Kings som förband, samt de lokala förbanden 23Till och Troublemakers, har sedan länge varit inplanerade 26/4 i Värmekyrkan, Norrköping, 27/4 på Lorensbergsteatern i Göteborg och 28/4 på Nya Cirkus i Stockholm.

Efter Dogge Doggelitos uppmärksammade uttalande i Youtubekanalen Reallokal kommer han inte medverka i någon av städerna. Konserterna genomförs nu med förbandet 23Till i Norrköping och Troublemakers i Göteborg, samt ett mycket namnkunnigt band som hemlig gäst vid konserten i Stockholm. Inga biljetter återlöses.

”För oss i KSMB är det viktigt att det ska bli en så bra kväll som möjligt för alla i publiken med positiv stämning. Vi ser verkligen fram emot att få träffa vår publik igen och göra några asgrymma gig sista helgen i april” säger Steppan och Alonzo i KSMB, och Peter Besterman på turnéproduktionsbolaget Besterman AB. 


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table