Laura Ramoso: The SIT UP STRAIGHT Tour

24-04-16 19:30 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 75 min
13 år

Laura Ramoso, den berömda sketchkomikern, gör äntligen ett efterlängtat besök i Sverige som en del av sin turné "The SIT UP STRAIGHT Tour".

Organizer
Live Nation
Köp biljetter

Laura Ramoso, den berömda sketchkomikern, gör äntligen ett efterlängtat besök i Sverige som en del av sin turné ”The SIT UP STRAIGHT Tour”. Hon kommer att inta scenen på Cirkus i Stockholm den 16 april 2024. Med sina prisbelönta specials och virala imitationer har Laura skapat ikoniska karaktärer som ”German Mom”, ”Italian Dad”, och ”Girl who just got back from…”, och har även gjort framträdanden i TV-serier som ”What We Do in the Shadows” och ”The Marsh Job”. Missa inte chansen att se henne live och få en dos av hennes fantastiska humor!

Biljettsläpp fredag 8 december 10:00 via LiveNation.se!

Laura Ramoso slog igenom 2019 och är mest känd för sina virala imitationer på Instagram och TikTok. Laura har nästan 2 miljoner följare på sociala medier där hennes populära karaktärer ”German Mom”, ”Italian Dad” och ”Girl who just got back from…” gör succé och det ena klippet efter det andra går viralt. År 2022 återvände hon till scenen med sin hyllade liveshow, FRANCES, som gjorde succé. Tidigare i år genomförde hon en helt slutsåld föreställning vid Edinburgh Fringe Festival och London’s Soho Theatre och Laura Ramoso blev utnämnd till Just for Laughs ”New Face of Comedy 2023”.
Med en mamma som arbetat inom WHO har Ramoso vuxit upp runt om i hela världen och utvecklat en skarp blick för att uppfatta kulturella särdrag med universell igenkännbarhet.

”A stellar performer.” – The Guardian
”Huge talent.” – The Times
”…it’s hard not to be won over.” – Time Out

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table