FRAMFLYTTAT!
Lindsey Buckingham

22-05-30 19:30 Cirkus
13 år

Lindsey Buckinghams Europaturné har flyttats fram. Nytt datum kommer att meddelas till alla biljettköpare via mejl inom kort. Håll kvar i dina biljetter, de gäller även för det nya datumet. Mer information har skickats till alla biljettköpare den 12/5-22 till den mejladress som angavs vid köptillfället.  

Organizer
Live Nation
Köp biljetter

Lindsey Buckinghams första soloturné i Europa – Ett stopp i Sverige!

Lindsey Buckingham, före detta medlem i Fleetwood Mac som har producerat samt skrivit flera av bandets mest kända låtar ger sig ut på sin första soloturné i Europa! Hans solokarriär startade för 40 år sedan med albumet ”Law and Order” och han har sedan dess släppt flera album. I år släpper han ett självbetitlat album som blir första skivan sedan 2011. 

Gitarristen, sångaren och låtskrivaren har gjort sig känd för sin känsla för melodi och unika gitarrstil som syns tydligt på de sju studioalbumen och tre live-albumen som han släpps som soloartist. Buckinghams första skiva ”Law and Order” släpptes 1981 och i år släpper han albumet ”Lindsey Buckingham”, första soloalbumet sedan han släppte ”Seeds We Sow” 2011. 2017 släppte han ett album tillsammans med Fleetwood Mac-medlemmen Christine McVie.

Före detta Fleetwood Mac medlemmen skrev och producerade flera av bandets topp 10 hits som ”Go Your Own Way” samt ”Big Love” som har gjort bandet till ett av de bästsäljande och mest älskade grupperna någonsin. På sina soloalbum är han känd för att spela nästan alla instrument själv och hans uppfinningsrika produktionsval gör hans musik till en unik upplevelse.

Arrangör: Live Nation

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här nedan kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table