MAMAGOALS OSV.

22-05-28 19:30 Lilla Cirkus, Stockholm
60 min
från 18 år

Äntligen! Efter två års pandemipaus ger sig Charlotta Björck ut på turné med sin soloföreställning Mamagoals. Skratta (och gråt kanske en skvätt) när en av Sveriges mest uttrycksfulla och begåvade artister kommer till Lilla Cirkus.

Organizer
Anagram Live
Ticket Office
Öppnar 2,5 h innan
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5 h innan
Köp biljetter

Äntligen! Efter två års pandemipaus ger sig Charlotta Björck ut på turné med sin soloföreställning Mamagoals. Skratta (och gråt kanske en skvätt) när en av Sveriges mest uttrycksfulla och begåvade artister kommer till en scen nära dig. Med humor, snack, sång och en älskad loopstation blir det överraskande igenkänning och djupa samtidsbetraktelser ur en mammas, partners, kompis och många andras perspektiv och – antiperspektiv. Kryddat med satir och ironi är detta en föreställning bortom det vanliga.

 

Du som följt Charlotta på sociala plattformar och i hennes egen humorserie Charlotta x 8 på tv förstår såklart att detta INTE får missas. Och till dig som inte har det: Ta dig samman och kom!

 

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table