Manowar

25-01-29 20:00 Cirkus, Stockholm
13 år

Metalheads! MANOWAR har lagt till fler stopp på deras ”Blood of Our Enemies Tour 2025” och vi har äran att berätta att ett av stoppen är i Sverige!

Organizer
FKP Scorpio
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

MANOWAR firar 45 år på bästa sätt och kommer att ge sig ut på ”Blood of Our Enemies Tour 2025” för att fira albumen ”Hail to England ” samt ”The Sign Of The Hammer MMXXIV”, och varje kväll kommer ytterligare fanfavoriter att visas upp i en helt ny scenproduktion!

1980 exploderade ett nytt band på metalscenen som senare skulle skriva metalhistoria. De skapade en ny unik genre med det passande namnet power metal och förändrade livet för miljontals människor med låtar som blivit kamphymner. De fångar publiken över hela världen med sitt budskap om hopp och uthållighet med en passion och beslutsamhet som trotsat alla hinder sen dess.

Deras namn är: MANOWAR!

MANOWAR har ett orubbligt mod att alltid göra det de tror på, och bandet har klarat även de mest oövervinnliga utmaningarna. I över fyra decennier har MANOWAR, eller Kings Of Metal som deras fans krönte dem till, gett sina fans exakt det de älskar: massiva, kraftfulla soundtrack till deras liv, låtar som hyllar individens mod och gemenskapens anda, samt lojalitet, ärlighet och integritet.

MANOWAR har en lojal fanbase som finns runtom i hela världen och som vi även ser på alla deras konserter: Till bandets första egenorganiserade Magic Circle Festival reste fans från fler än 40 länder. På varje konsert kunde man se ett hav av flaggor med avståndet som deras globala fans reste från för att se sitt favoritband och förenas med sina Manowarriors-kamrater. Som en hyllning till deras hängivna fans världen över översattes powerballaden ”Father” på 18 olika språk, vilket är något som inget band gjort förut i heavy metals historia.

2025 släpper bandet ett helt nytt studioalbum som ”kommer att krossa metalfienderna och ena våra Manowarriors världen över under ”True Metal”-fanan, som är starkare än någonsin!” enligt MANOWAR.

 

För rullstolsplats inkl ledsagare – kontakta tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table