Martin Stenmarck lirar Elvis

24-12-19 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
ca 90 min
13 år

Martin Stenmarck lirar Elvis är en helt ny konsertupplevelse där hyllningen till den legendariske Elvis Presley och spelglädjen är i fokus.

Organizer
Lifeline
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Martin Stenmarck lirar Elvis är en helt ny konsertupplevelse där hyllningen till den legendariske Elvis Presley och spelglädjen är i fokus.
Med sitt fantastiska liveband kommer Martin Stenmarck till utvalda städer under hösten 2024 och du kommer få uppleva en konsert fylld av minnen och musik.

Elvis Presley är en av musikvärldens största legend och har alltid varit en stor inspirationskälla för Martin. ”Elvis har en fantastisk låtskatt, och jag är stolt över att kunna tolka hans musik på mitt sätt under kommande höstturné.”, hälsar Martin.

Missa inte att uppleva Martin Stenmarck på ett helt nytt sätt där han bjuder in publiken på en musikalisk resa som är fylld av minnen och musik och där hitsen talar sitt självklara språk.

 

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0776 70 77 77 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table