Master of Dance

Nya Cirkus, Stockholm
ca. 75 min
Rekommenderas från 10 år

Master of Dance är en dans-standup av och med Fredrik Benke Rydman. Med humor, allvar och starka visuella koreografier bjuds publiken på en annorlunda upplevelse med både dans och teater.

Organizer
Danstunnan AB
DATUM

Master of Dance är en dans-standup av och med Fredrik Benke Rydman. Med humor, allvar och starka visuella koreografier bjuds publiken på en annorlunda upplevelse med både dans och teater.

Manus är skrivet av Martin Luuk och Benke i ett nära samarbete och med humor som vapen ger de sig på att bryta ner det koreografiska arbetet i sina minsta beståndsdelar. Föreställningen byggs upp som en masterclass där Benke efter många år som dansare, koreograf och regissör delar med sig av alla hemligheter från dansvärlden. Publiken behandlas som blivande dansare och under föreställningens gång kommer Benke att skapa en unik koreografi efter instruktioner som ges av publiken. Han kallar själv Master of Dance och när du sett föreställningen kommer du kanske t.o.m. känna dig redo att söka jobb som dansare.

Förställningens längd är ca 75 min.
Rekommenderas från 10 år och uppåt.

Rullstolsplats bokas via telefonnummer 0776 70 77 77 eller tickets@cirkus.se

 


 

När han dansar finns inte tid. Rummet försvinner och det är bara han, Master of Dance, Fredrik ’Benke’ Rydman.” Påscen.nu

Ett riktigt mästarprov i konsten att underhålla, släppa loss och se vart det bär.” SvD

Mästarprov” SvD

I rasande fart kör hans kropp igenom alltifrån breaking till balett. Imponerande och kul!” SvD

Egocentriskt reflekterande dans-ståupp” SvD

Mer stand up än än dansteater. Och som sådan lyckad.” DN

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table