Molly Sandén

Cirkus
ca 90 min utan paus
13 år

Molly Sandén är den svenska popdrottningen som med varje nytt skivsläpp går från klarhet till klarhet.

Organizer
Live Nation Sweden AB
Ticket Office
Öppen från 17:00
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
Molly Sandén
Förra året var hon den mest streamade kvinnliga artisten i Sverige och i somras utsågs hon till Årets Kvinnliga Liveartist på Rockbjörnen. Hennes två senaste album ”Större” och ”Det bästa kanske inte hänt än” har hyllats av både kritiker och fans.
Den 17 december gör hon ett exklusivt gig på Cirkus i Stockholm under namnet ”MOLLY SANDÉN – STARK & SVAG & ALLTING DÄREMELLAN”.
EXTRA DATUM släppt 16 december!
Att hon har rösten vet vi sedan länge. Med åren har både dess nyanser och den artistiska självsäkerheten accentuerats. Det är ingen slump att Molly Sandén idag är en av landets mest populära artister. Hon har styrkan och sårbarheten, behärskar såväl det storslagna som det intima, vågar visa förlust och sorg. Hon förfogar också över en osviklig kontroll och låtar som publiken inte kan få nog av. Även om hon numera, som 27-åring, kan betraktas som en veteran känns det på många sätt som att karriären bara har börjat. Det är på scen Molly Sandén berör allra mest. När hon direkt till fansen kan dela med sig av sin mänsklighet, karisma och vokala spännvidd. I somras gjorde hon stor succé på Lollapalooza i Stockholm och nu är det dags för en unik specialföreställning där Molly tar ut svängarna visuellt och musikaliskt med utgångspunkt i hennes senaste två album.
Vi kan förvänta oss nya, avskalade versioner av hits som Sand, Rosa himmel och Det bästa kanske inte hänt än, allt med uppbackning från David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).
Konserterna på Cirkus i december liknar inget hon har gjort tidigare!

 

Biljettpaket

Till varje konsert kan du välja att köpa en paketerad biljett med mat eller förfest! Då är det antingen en menybiljett med 2-rätters middag i vår restaurang eller ett förfestpaket med plockmat i Cirkus NYA festvåning innan konserten. Nedan kan du se 2-rätters menyn för 445kr.

Förfestpaket på Festvåningen från 18.00

Egen entré till Cirkus och fri garderob.

DJ och egen bar!

Chark, oliver

Ost, druvor

Tryffelpopcorn

Sött

Dryck köps på plats!

269kr 

Book a table