Nestor

24-10-12 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

I höst sparkas europaturnén Teenage Rebel Tour igång på riktigt och den 12 oktober äntrar Nestor anrika Cirkus i Stockholm.

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Nestor bildades redan 1989 men föll in i en dvala som varade i 3 decennier. I samband med att bandet återuppstod igen 2021 släpptes också deras debutalbum ”Kids In A Ghost Town”. Plattan hyllades av såväl kritiker som fans och blev Grammisnominerat i kategorin ”Årets hårdrock/metal”. Nu är de tillbaka med sitt andra, hyllade album ”Teenage Rebel” och en handfull festivalspelningar runt om i Europa.

Med en luminös produktion och nostalgisk autenticitet för Nestor tankarna tillbaka till rockmusikens gyllene era, där de öppet visar sina influenser från bland andra Bon Jovi och Aerosmith till Journey och Foreigner. Nestor ger oss en 80-talsdoftande rock fylld av elektriska riff och energiska syntar som känns i hela kroppen.

Med sina unga 30 år vrider NESTOR tillbaka tiden samtidigt som de är en av de hetaste nykomlingarna inom modern rockmusik, med miljontals strömningar på Spotify och hundratusentals visningar på YouTube. Bandet har delat scen med några av rockens störste pionjärer som Alice Cooper, Def Leppard och Europe. Under 2022 var de support åt KISS i Stockholm och sommaren 2024 inleddes med en oförglömlig konsert på Sweden Rock Festival.

I höst sparkas europaturnén Teenage Rebel Tour igång på riktigt och den 12 oktober äntrar Nestor anrika Cirkus i Stockholm.

Support: REMEDY

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table