INSTÄLLT! NOICE, Du lever bara en gång

Lilla Cirkus
1,5h ej paus
13 år

INSTÄLLT! Evenemanget är inställt. Mer information om återlösen av biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.  

Organizer
Kulturbolaget
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppnar 2h innan
SPELSCHEMA

Det är med tungt hjärta som vi beslutat att ställa in samtliga föreställningar av “Noice – Du lever bara en gång”. I och med det rådande läget och den osäkerhet det medför har vi haft stora svårigheter med att sätta nya datum för en såpass stor produktion och väljer därför att ställa in musikalen i väntan på att förutsättningarna ska ändras.

Samtliga biljetter kommer att återbetalas. Har du köpt biljett, håll koll på din inkorg för mer information från biljettleverantören.

Detta betyder absolut inte döden för musikalen! Vi kommer jobba vidare bakom kulisserna med stor förhoppning om att kunna presentera nya datum längre fram i tiden. Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att vara säker på att bli notifierad så fort vi presenterar nya datum. Vi kommer även erbjuda exklusivt förköp för våra prenumeranter inför nästa biljettsläpp!

Stort tack till alla som köpt biljetter och som stöttat oss med uppmuntrande kommentarer och förståelse för situationen! Ta hand om varandra, så ses vi ute i natten!

Book a table