NOICE Rockmusikalen

Lilla Cirkus
2 h, ej paus
13 år

Det legendariska bandet NoIcE bestod av fem tonårskillar från Gustavsberg som skrev svensk musikhistoria över en natt den 17 mars 1980. Deras gripande berättelse får nu nytt liv i NoIcE Rockmusikalen, där deras enorma låtskatt står i centrum och du får följa ett ungt bands kamp mellan ljusa och mörka krafter.  

Organizer
Kulturbolaget
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppnar 2h innan
SPELSCHEMA

När fem tonårskillar från Gustavsberg träffades för att repa i föräldrarnas garage blev det början på en av svensk musikhistorias mest ikoniska band. Med debutalbumet ”Tonårsdrömmar” 1979 och framträdandet i tv-programmet Måndagsbörsen 1980 exploderade bandets popularitet med en dramatisk resa till följd. Nu, 40 år efter bandets genomslag, är det dags att hylla Noice med en genuin rockmusikal på Lilla Cirkus i Stockholm.

Rockmusikalen kommer skildra bandets början och genomslag mellan 1975 och december 1981. Det är en historia som är fängslande, dramatisk, inspirerande och tragisk. Med popidol-status var de älskade av många, samtidigt som de var missförstådda av andra. Noice är ett band med stor integritet som skrev sina egna låtar – ingen skivbolagsprodukt. Det är deras låtskatt som står i centrum när ett ungt bands kamp mellan ljusa och mörka krafter utspelas på Cirkus scen.

År 2021 känns historien om Noice mer aktuellt än någonsin och det är dags för den att upplevas igen av gamla fans och upptäckas av nya!

Book a table