Okean Elzy in Stockholm
Help for Ukraine tour

23-04-11 20:00 Cirkus, Stockholm
ca. 1,5 h
13 år

Det berömda ukrainska rockbandet OKEAN ELZY kommer uppträda i Stockholm den 11 april 2023 som en del av turnén Help for Ukraine.

Organizer
Bravo Eventos SL
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Okean Elzy är ett av de mest populära ukrainska rockbanden, både lyssnat på och älskat i Ukraina och utanför sitt hemland. Okean Elzy musik förenar och deras unika sound, med dess starka texter tränger djupt in i själen. Bandets konserter är alltid en känslomässig händelse full av uppriktighet och kärlek.

Musikerna har upprepade gånger vunnit lyssnarnas hjärtan i Polen, Tyskland, Kanada, USA, Storbritannien, Australien och många andra länder.

Under vår turné kommer vi säkerligen samla in pengar, först och främst, för behoven hos ukrainska barn som har lidit under detta fruktansvärda krig och våra försvarare.

Det är nödvändigt att påminna världen om att ukrainare idag kämpar inte bara för sitt land, utan också för demokrati, frihet och utveckling av hela Europa och oftare, världen ”- Sviatoslav Vakarchuk delade turnéns huvudmål

Arrangör: Bravo Eventos SL

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas på 077 170 70 70 eller via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table