Oliver Anthony – Out of the Woods

24-02-01 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Countrysångaren och låtskrivaren Oliver Anthony till Cirkus 2024

Organizer
All Things Live
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Countrysångaren och låtskrivaren Oliver Anthony skrev musikhistoria 2023 när han blev den första artisten någonsin att debutera på Billboards förstaplats – utan att någonsin tidigare haft en låt på listan. Han är också den första manliga låtskrivaren vid liv som har 13 låtar samtidigt på Billboard’s Top 50 Digital Song Sales.

Anthony är en musikalisk poet för folket. Han blev en nationell sensation över en natt med släppet av ”Rich Men North of Richmond” – en låt som blivit kallad nationens ”blue-collar anthem” men samtidigt berört amerikaner från alla samhällsskikt. Låten har streamats över 77 miljoner gånger på YouTube och över 115 miljoner gånger på olika streamingplattformar. Fem av hans andra låtar har nått topp 10 på iTunes, där ”I’ve Got to Get Sober” nådde plats 3. ”Ain’t Got a Dollar” intog förstaplatsen på Spotifys Viral 50-lista och plats 2 på iTunes.
Anthony förändrar sättet artister släpper musik på och hur de interagerar med sina fans. Han talar direkt till dem direkt och när andan faller på – via videor tagna i sin lastbil eller omgiven av sina hundar. Anthony förlitar sig inte på andra att berätta hans historia eller tolka hans intentioner. Han har jämförts med artister som Bob Dylan, som också talar sanning åt de som inte har en plattform att avslöja sina svårigheter på.

Hans passionerade röst har en unik och emotionell rasp som är formad av egna personliga strider. Den fångar känslan av förtvivlan hos människor som lever utan hopp, särskilt de som bor i småstads- eller landsbygdsamerika. Hans låtar handlar om allt från nationens förmögenhetsskillnader, självmordsfrekvens och skatter till obalans och missbruk av makt.

 

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0771 70 70 70 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table