OM ATT VÅGA FLYGA
av och med Maria Lundqvist

Cirkus
1h 40 min utan paus

Flyttat event! Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter har skickats till den mailadress som användes i samband med biljettköp 26 maj 2021.

Organizer
Audere Vivere AB
Ticket Office
17.00
Bar & Restaurant
17.00
OM ATT VÅGA FLYGA
2022-08-27
19:00
lördag
2022-08-28
15:00
söndag
…att försöka älska och vilja tro ….
Vem är jag
Var kommer jag ifrån
Vart är jag på väg
Och Varför
– Jag vill bjuda in publiken i tanken och känslans värld kring funderingar om att våga och vilja flyga när livet fortfarande känns oändligt och ändå inte! Det blir tvära kast och mycket musik… Färdiga nummer blandas med ofärdiga tankar…
Maria Lundqvist – en av våra mest aktuella och folkkära skådespelare, ständigt synlig på teaterscenen som på filmduken, åker under 2019 ut på turné med en egenskriven föreställning.
Efter en utsåld och publik- och kritikerhyllad Sverigeturné med föreställningen ”Shirley Valentine” och ”Om att våga flyga”, kommer Maria tillbaka till utvalda orter och bjuder in till en ny föreställning med mycket humor och värme.
Föreställningen ”Om att våga flyga” hade premiär i Falköping våren 2019 och efter en utsåld vår- och höstturné är den nu inne på sin tredje och sista säsong.

 

– Idag är det viktigare än någonsin att hålla fast vid vem man är, att våga bryta normer och tänja på gränser om vårat bry sig om.

Ett piano, en kvinna, en kropp och tusen möjligheter…
Kanske kommer Sally på besök…Och visst kan jag tänka mig att dela scen med min älskade !

Föreställningen ges utan skyddsnät, och är helt specialkomponerad för kvällen!

Nytt för vårturnén 2020 är dessutom att flerfaldigt prisbelönta, Grammisnominerade riksspelemannen, Violinisten Lena Jonsson ansluter föreställningen!

Med på piano: Arvid Svenungsson
Violin: Lena Jonsson
Vid min sida: Kristoffer Hellström

Marias otroliga bredd som skådespelare har gjort henne synlig på såväl landets teaterscener, i film- och tv-sammanhang samt på krogscener, musikaler och julshower i över 30 år. Hon blandar sina ned-dimp i stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester, storband som med ett ensamt piano. Maria har ett alldeles eget unik tilltal, få kan som hon blanda komik och allvar på ett sådant sätt att det är svårt att inte bli berörd.
Med tv-figuren Sally fick Maria en särskild plats i svenska folkets hjärtan och vem minns inte den sårbara mamman i SVT:s stora satsning ”30 grader i februari”. Maria blev flerfaldigt internationellt prisad för sin roll i kritikerrosade långfilmen ”Den bästa av mödrar”, en film hon dessutom blev Guldbaggebelönad för, ytterligare prisregn fick hon även för långfilmen ”Himlens hjärta” och ”Heartbreak Hotel”. Maria är Karamellodiktstipendiat, hon har fått pris av Svenska Akademin, Fridolf Rudin, Årets Göteborgare och Gösta Ekman m.m.
2017 hade Maria premiär som ”Shirley Valentine” på Maximteatern i Stockholm, efter gästspel på Storan och Lorensbergsteatern i Göteborg, åkte hon ut på utsåld Sverigeturné.  Under 2019 spelar Maria en av huvudrollerna i C More’s nya tv-satsning, ”Bröllop, Begravning och Dop” i regi av Colin Nutley.
MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table