Om dessa väggar kunde cykla
En hyllning till Hasse & Tage

Lilla Cirkus, Stockholm
2h och 20 minuter ink paus
Ingen åldersgräns

På grund av det stora intresset och fina gensvaret är hyllningen till Hasse & Tage med Adde Malmberg, Johan Glans, Emma Molin, Mimi Terris och Eric Stern tillbaka i mars!

Organizer
Anagram Live AB
Ticket Office
Öppnar 2,5 h innan
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5 h innan
Datum

På grund av det stora intresset och fina gensvaret är hyllningen till Hasse & Tage med Adde Malmberg, Johan Glans, Emma Molin, Mimi Terris och Eric Stern tillbaka i mars!

Hasse & Tage är nog vårt mest älskade och mest kända komikerpar. Hyllade för sina sketcher, sånger och monologer har de lämnat outplånliga spår på den svenska humorscenen. I ”Om dessa väggar kunde cykla – en hyllning till Hasse & Tage” möter du Johan Glans, Emma Molin, Adde Malmberg, Mimi Terris och Eric Stern som ger sina favoriter i en klassisk nummerrevy, ackompanjerade av Marika Willstedt Trio.

 

Hasse & Tage formade flera decennier av svensk underhållning. Tillsammans med några av sin tids främsta artister, däribland Monica Zetterlund, Gösta Ekman och Lena Nyman, skapade de succé på succé både på scen och filmduk. Oförglömliga låtar och underfundiga texter var deras signum. Liksom deras önskan att tillföra nån mening och nytta från scenen. De vågade trotsa, kommentera och skoja i samma stund. Svea hund, Gröna hund, Gula hund, Lådan, 88-öresrevyn och många fler är namnen på deras fantastiska gärningar. Välkommen till en helkväll full av klassiska sketcher, sånger och monologer, paketerade i modern tappning med flera av landets mest älskade komiker.

 

Presscitat:

”en hjärtlig greatest hits-revy”

En varm Hasse & Tage-hyllning”

AFTONBLADET

 

”Emma Molin är elegant och övertygande”

”Johan Glans levererar i ren Hasse Alfredson-klass”

Svenska Dagbladet

 

”Mimi Terris gör musiknumren full, om inte mer, rättvisa”

Dagens Nyheter

 

 

 

Regi: Adde Malmberg

Producent: Kajsa Jönsson

Scenografi: Hansson Sjöberg

 

Nypremiär: 12 mars 2022

Plats: Lilla Cirkus, Stockholm

Biljettsläpp: 29/11 2021 på cirkus.se och ticketmaster.se

Spelas 12-26/3 2022

Book a table