Opeth

20-01-13 19:30 Cirkus
13 år

Opeth är de svenska metalgiganterna som brutit ny mark sedan debutalbumet "Orchid" från 1995. Snart är bandets efterlängtade trettonde studioalbum här. "In Cauda Veneum" släpps 27 september och kommer att finnas i två versioner: en på svenska och en på engelska. Efter det åker bandet, ledda av Mikael Åkerfeldt, ut på turné! Och 13 januari …

Organizer
LiveNation
Ticket Office
Öppen från 17.00
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
Köp biljetter

Svenska Opeth är idag kända långt utanför Sveriges gränser. Progressive metal kan knappt nämnas utan att också nämna Opeth. Bandet bildades 1989 och har under hela 90-talet och fram till idag varit bland de mest hyllade och omtyckta banden i genren. Ledda av sångaren Mikael Åkerfeldt har bandet sålt slut arenor och turnerat världen över och gjort sig kända för sina episka, långa och vackra verk som trollbinder en publik, både genom hörlurar och live.

I somras gjorde bandet en hyllad spelning på festivalen Borgholm Brinner – kurerat av nära vännerna In Flames. Där fick publiken höra lite smakprov på kommande skivan – och baserat på det och låtarna ”Dignity” och ”Heart In Hand” så kan vi förvänta oss ett nytt unikt epos – signerat Opeth!

Konserten på Cirkus i januari lär bli något alldeles speciellt. Vi längtar!

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa till en 2-rätters meny i vår restaurang till din biljett. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table