Original Enigma Voices

23-11-13 19:00 Cirkus, Stockholm
ca. 120 min
13 år

UPPLEV MYSTIKEN LIVE

Organizer
Aftersunset Entertainment
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Enigma var ett av 90-talets mest mytomspunna musikprojekt.

Tre Grammynomineringar, 70 miljoner sålda album, över 100 guld- & platinaskivor. Enigma har trots sina framgångar aldrig turnerat eller spelat live i Sverige.

Gör dig redo för en mäktig kväll på Cirkus när Original Enigma Voices kommer till Stockholm. Andru Donalds, Angel X och Fox Lima bjuder på en fantastisk live-show under två timmar, med både ett liveband och en hel stråkorkester.

Återupplev hits som “Sadeness “, “Return to Innocence“ och “Gravity of Love. Flera av de ikoniska låtarna presenteras dessutom i nya, överraskande versioner.

Enigma bildades 1990 av den tyska producenten Michael Cretu och har sedan dess trollbundit miljoner lyssnare. Mixen av gregoriansk sång, etniska psalmer, kyrkklockor, orglar och dansbeats skapar en unik stämning med stundtals psykedelisk ljudbild.

Upplev en musikalisk resa in i en mystisk ljudvärld som bara Original Enigma Voices kan skapa.

Det är nu det händer, det är nu du har chansen att vara med om något stort!

Original Enigma Voices live Cirkus den 13:e November kl.19.00

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table