Pengarna tillbaka (Tom & Petter)

Nya Cirkus, Stockholm
ca. 80 min
15 år

Goda nyheter: Tom & Petter är tillbaka med en ny scenshow! Dåliga nyheter: Du har ingen biljett än.

Organizer
Tom & Petter
DATUM

Först kommer sorgen som en kall våg, sen ilskan, sen släpper de upp en extra föreställning och du blir euforisk men kan inte logga in på bank-id och du tappar det igen. Denna gång kan du inte ta dig ur depressionens nävar och du hamnar i en koma. Du vaknar upp i din säng! Det var bara en mardröm. Men du har lärt dig något. Att köpa biljett nu, nu när du har chansen.

”Pengarna tillbaka” är en föreställning om att ångra sig. Allt du lagt ner tid, kärlek och pengar på men som inte motsvarade förväntningarna. Hur går man vidare? Hur lär man sig leva med sina misstag? Hur lär man sig att acceptera och uppskatta sina svagheter och felsteg?

Tom & Petter är komiker, skådespelare och poddare vars fulla namn är Tom Ljungqvist och Petter Egnefors. Deras podd är en av landets största och mest populära, trots deras få och missnöjda lyssnare. Deras avsnitt brukar tydligen användas för att tortera människor runt om i världens alla diktaturer. Men de är riktigt bra på scen. Missa inte!

Arrangör: Tom & Petter
Längd: 80 min, ej paus
Åldersgräns: 15 år

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table