PeppTALK – Hur du hittar nyckeln till ditt eget hjärta

21-09-29 19:00 Cirkus
ca 2,5h inkl paus

PeppTALK – Hur du hittar nyckeln till ditt eget hjärta 29 september | CIRKUS Stockholm

Köp biljetter

Det här är en föreställning snarare än en vanlig föreläsning. Du får uppleva en kväll med skratt, tårar och insikter och du kommer att lämna Cirkus med kärlek, glädje och energi som gör att du kan ta dig an vilka nya utmaningar som helst efteråt.

Föreställningen berör ämnen som ledarskap och personlig utveckling och det kommer också spännande överraskningar under kvällen. Om du vill komma till insikt om vad livet verkligen handlar om, då är det här föreställningen för dig. Den kommer att förändra ditt liv för alltid!

Peppe Ekmark är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling. Han har en mycket engagerande och interaktiv föreläsningsmetod och blev nyligen nominerad till listan över Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer 2021.

Vill du få saker att hända på riktigt? Vill du leva dina drömmar? Vill du skapa resultat som andra säger är omöjliga? Med rätt attityd, rätt kunskap och rätt inställning kan du lyckas oavsett vad som händer i samhället. Peppe vet det på riktigt. Han har både tagit sig ur djupa kriser och skapat framgångsrika företag och team under de senaste 35 åren.

Beställ dina biljetter nu – välkommen till en föreställning du alltid kommer att minnas!

Sagt om Peppe

”Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en Pepp-föreläsning!”

Sara Pontander

”Jag blev helt tagen och ögonen tårades sig! Det var ett riktigt uppvaknade – en käftsmäll (om man ska prata lite fulspråk…)!  Hoppas kunna få ta del av fler föreläsningar av dig, din entusiasm och passion för det du gör smittar. Från botten av mitt hjärta – TACK!”

Susann Markow

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här nedan kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table